Dus je wilt een videoscribe animatie laten maken, maar bent niet goed thuis in het maken van animaties. Er zijn verschillende programma’s die je kunnen helpen bij het maken van zo’n whiteboard videoscribe animatie, maar ook dan kan het lastig zijn om het professioneel eruit te laten zien. Het tekenen van tekeningen is een vak apart, maar ook het helder krijgen van je verhaal valt niet mee. Wij helpen graag bij het laten maken van jouw videoscribe animatie. Via onze calculator kun je berekenen wat jouw videoscribe animatie kost.

Videoscribe-animatie-laten-maken

Voorbeeld van een videoscribe whiteboardanimatie filmpje voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Waarom videoscribe animatie?

Met een videoscribe animatie kun je op een aansprekende manier aan de hand van een voice over en tekeningen je idee, dienst of product uitleggen. Dat kan in verschillende tekenstijlen, die je kunt kiezen aan de hand van je budget, doelgroep, gevoel en doel. De stijlen variëren van cartoonish tot realistisch met waarheidsgetrouwe verhoudingen bij personen. Het voordeel van een digitale videoscribe animatie is dat de tekeningen digitaal worden gemaakt. Hierdoor kun je als klant dus eerst feedback geven op de tekeningen voordat er begonnen word met het animeren van de videoscribe. Zo weet je zeker dat je animatie eruit komt te zien naar jouw wensen.

Videoscribe animatie kosten?

Het maken van een videoscribe animatie hoeft niet veel geld te kosten, maar is afhankelijk van een aantal zaken zoals duratie, inhoud, soort voice over en de tekenstijl. Via de whiteboard animatie calculator op onze website kun je heel eenvoudig berekenen wat jouw videoscribe animatie kost.