Sinds 2013 zie je steeds vaker voorbij komen: Draw My Life filmpjes. Een Draw My Life filmpje is een video waarin iemand verteld over zijn geboorte, jeugd, tegenslagen en leuke anekdotes terwijl er ondersteunende tekeningen op een whiteboard worden getekend. De Draw My Life whiteboard video’s werden vooral populair toen Youtube-sterren als PewDiePie hun leven op die manier deelden op het web. Je kunt zelf zo’n video maken, maar als je een whiteboard animatie in wilt zetten voor marketing doeleinden voor jouw onderneming, dan kan het lastig zijn om een professionele video in elkaar te zetten. In dat geval kun je een digitale whiteboard animatie op maat laten maken.

Draw-My-Life-filmpje-laten-maken

Een uitlegvideo van ons over een concept in de Draw My Life whiteboard stijl

Draw My Life video laten maken

Er zijn verschillende online tutorials te vinden waarin uitgelegd wordt hoe je zelf zo’n whiteboard filmpje over je leven kunt maken, maar als je een professionele (digitale) whiteboard animatie wil laten maken dan kunnen Bob en Edwin van WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl je helpen. Niet alleen om de video een professioneel uiterlijk te geven, maar vooral ook om het verhaal scherp te krijgen. Wat wil ik wel vertellen, en wat niet?

Draw My Life video kosten?

Wat moet zo’n Draw My Life video kosten, vandaag de dag? Het antwoord daarop is afhankelijk van een aantal zaken zoals duratie van de animatie, de tekenstijl en de soort voice-over.