Je bent ze vast wel ooit tegengekomen, één van de whiteboard animaties van The RSA. The RSA (Royal Society for the encouragement of Arts, Manufactures and Commerce) plaatst regelmatig een leerzame whiteboard animatie video op hun Youtube channel. Het is hun manier om verhalen te vertellen en ingewikkelde materie toe te lichten. Dat het ook werkt als marketingmiddel hebben veel grote en kleine bedrijven al ontdekt. Maar waar moet je op letten als je je eigen RSA animatie wil laten maken? En wat kost een RSA animatie?

RSA-animatie-laten-maken

Een voorbeeld van onze whiteboard animaties met Lucan & Lionel voor de Erasmus Universiteit

RSA animatie laten maken

Het maken van animaties is geen sinecure en het kost dan ook veel tijd om een mooie whiteboard animatie te produceren. Wij maken onze whiteboardanimaties met digitale tekeningen en een zogenaamde digitale afwerking. Op die manier weet je als klant precies hoe de video eruit gaat zien, voordat er ook maar iets geanimeerd is.

RSA whiteboard animatie kosten

Een digitale whiteboard animatie laten maken hoeft niet duur te zijn. Via onze calculator kun je zelf vrijblijvend de prijs berekenen voor het laten maken van jouw whiteboard animatie. Zo weet je precies wat je kwijt bent voor je eigen digitale RSA whiteboard video.